Jardins Grèvol S.L., té una nova manera d’entendre el disseny, basada en l’estètica i alhora en la funcionalitat de l’espai, amb un pressupost adaptat a les seves necessitats. El nostre departament de projectes i l’àmplia experiència del nostre equip de jardiners ens permeten realitzar projectes amb resultats garantits.

Oferim solucions integrals de jardineria i paisatgisme a clients particulars, corporatius i públics. Els oferim una proposta amb plànol CAD, perspectives a color (fotografies) i un render 3D en moviment (animació en video) on vostè veurà el seu futur jardí abans de la seva realització.

També incloem una memòria de materials i qualitats i un pressupost detallat. Ens adaptem a qualsevol necessitat o pressupost del client.

Renders 3D

Projecte de jardineria privada on hi trobem tres zones destacables:

  1. Un parterre il·luminat de grava blanca amb una Dracaena australis, una Hakonechloa macra “Nicolas” i tres Pennisetum setaceum rubrum.
  2. Una zona de descans amb sofà modular i un petit braser, amb un rerefons cobert de jardineres de fusta que contenen una línia de Hebe “Midsummer Beauty” i una altra de Nandina domestica “Firepower”. Tot el conjunt es troba cobert per una pèrgola.
  3. Un racó cobert per un tapís de Parthenocissus tricuspidata amb una formació de tres jardineres de fusta que contenen un Chamaerops humilis i tres Phormium “Bronze Baby”.

Perspectives

Podeu desplaçar lateralment la línia divisòria que separa l’abans i el després d’un projecte en les següents fotografies d’exemple:

Projectes de jardineria Projectes de jardineria
Projectes de jardineria Projectes de jardineria
Projectes de jardineria Projectes de jardineria
Projectes de jardineria Projectes de jardineria