m_Foto-5 m_Foto-6 m_Foto-7 m_Foto-8 m_Foto-10 m_Foto-11 m_Foto-12 m_Foto-13 m_Foto-14 m_Foto-15 m_Foto-16 m_Foto-17 m_Foto-18 m_Foto-19 m_Foto-20 m_Foto-21 m_Foto-34 m_Foto-23 m_Foto-24 m_Foto-26 m_Foto-28 m_Foto-31 m_Foto-32 m_Foto-33 m_Foto-35 m_Foto-36 m_Foto-37 m_Foto-38 m_Foto-68 m_Foto-69 m_Foto-70 m_Foto-71 m_Foto-72 m_Foto-73 m_Foto-75 m_Foto-76 m_Foto-77 m_Foto-78 m_Foto-80 m_Foto-4 m_Foto-22

El tractament que Jardins Grèvol ofereix al client particular és completament personalitzat. Cada jardí i cada projecte són únics. Es concerta una visita amb el client i es fa un estudi minuciós de les necessitats i requeriments del client envers el seu futur jardí. Pot ser un espai pluridisciplinari on intervenen diversos components, com escales, desnivells, rocalles, gespes naturals o artificials, piscina, il·luminació, còdols, camins, gelosies, pèrgoles, estanys i rierols, fonts, reg automàtic, vegetació i un munt de coses més.

Tots aquests elements estructurals del jardí es tindran en compte en el disseny del futur projecte, amb un plànol en CAD, amb la distribució dels espais, vegetació etc., perspectives a color i un pressupost completament detallat amb una memòria de materials i qualitats.

Un jardí és un espai tan personal com una casa, que sempre està en constant transformació, tant pel propi creixement de la vegetació com per les petites incorporacions que va portant a terme el seu propietari mentre el gaudeix.

Aquest espai ha d’estar ben pensat i estructurat des d’un bon començament per personal especialitzat i amb experiència tant en projectes com en l’execució i el seu posterior manteniment.  Tot és important, ja que la qualitat és la suma de petits detalls en el procés; si no, ens trobarem amb errades greus en el plantejament inicial que ens comportaran despeses innecessàries els propers anys.

En el nostre procés tanquem completament el cercle constructiu del jardí. Desenvolupem el projecte, executem l’obra i fem el manteniment. No tenim intermediaris i ho fem tot amb personal propi.

Els tipus de espais poden ser molt diversos, des del culte a l’inimitable de la natura i a la forma perfeccionada de l’home, passant per estanys, rierols, etc, fins a jardins minimalistes, purament contemplatius o estrictament funcionals, de paisatge sec o formes estereotipades del jardí modern. També podem pensar en jardins rústics, de baix manteniment, xerojardineria o amb planta aromàtica i medicinal.

Jardins Grèvol també innova amb projectes de jardins d’alternatives radicalment oposades als jardins estereotipats, amb materials poc convencionals definits per les noves tecnologies i nous mètodes de treball. Amb 40  anys en el sector, amb personal especialitzat i experiència tant en projectes com execució dels treballs i posterior manteniment, podem oferir garanties d’èxit i total satisfacció per al client, no només en l’execució, sinó també en el que s’espera d’aquest jardí en el seu futur, sense sorpreses de manteniments excessius o evolucions inesperades per manca d’un bon estudi previ. Un jardí és una escultura viva que evoluciona amb el seu propietari i creix amb ell.

Jardins Grèvol també té com a prioritari en els seus projectes fer propostes mediambientalment sostenibles.