IMG-20190131-WA0020 IMG-20190131-WA0022 IMG-20190131-WA0019 m_Foto-31 m_Foto-34 m_Foto-26 m_Foto-32 m_Foto-38 m_Foto-37 m_Foto-36 m_Foto-70 m_Foto-72 m_Foto-69 m_Foto-19 m_Foto-24 m_Foto-78 m_Foto-17 m_Foto-18 m_Foto-20 m_Foto-28 m_Foto-35 m_Foto-5 m_Foto-6 m_Foto-7 m_Foto-8 m_Foto-10 m_Foto-11 m_Foto-12 m_Foto-13 m_Foto-14 m_Foto-15 m_Foto-16 m_Foto-21 m_Foto-23 m_Foto-33 m_Foto-68 m_Foto-71 m_Foto-73 m_Foto-75 m_Foto-76 m_Foto-77 m_Foto-80 m_Foto-4 m_Foto-22

El tractament que Jardins Grèvol S.L. ofereix al client particular és completament personalitzat. Cada jardí i cada projecte són únics. Es concerta una visita amb el client i es fa un estudi minuciós de les necessitats i requeriments del client sobre el seu futur jardí. Pot ser un espai pluridisciplinar on intervenen diversos components, com escales, desnivells, rocalles, gespa natural o artificial, piscina, il·luminació, còdols, camins, gelosies, pèrgoles, estanys i rierols, fonts, reg automàtic, vegetació, etc.

Tots aquests elements estructurals del jardí es tindran en compte en el disseny del futur projecte, amb un plànol en CAD, amb la distribució dels Espais, vegetació etc., perspectives a color (fotografies), un render 3D en moviment (animació en vídeo ) i un pressupost completament detallat amb una memòria de materials i qualitats.

Un jardí és un espai tan personal com una casa, que sempre està en constant transformació, tant pel propi creixement de la vegetació com per les petites incorporacions.

Aquest espai hauria d’estar ben pensat i estructurat des d’un principi per personal especialitzat i amb experiència tant en projectes com en l’execució i posterior manteniment. Tot és important, ja que la qualitat és la suma de petits detalls en el procés, sinó ens trobarem amb errors greus en el plantejament inicial que ens comportaran despeses innecessàries durant els propers anys.

En el nostre procés tanquem completament el cercle constructiu del jardí. Desenvolupem el projecte, executem l’obra i fem el manteniment. No tenim intermediaris i el fem tot amb personal propi.

Els tipus d’espais poden ser molt diversos, des del culte a inimitable de la natura i a la forma perfeccionada de l’home, passant per llacs, rierols, etc., fins jardins minimalistes, purament contemplatius o estrictament funcionals, de paisatge sec o formes estereotipades del jardí modern. També podem pensar en jardins rústics, de baix manteniment, xerojardineria o amb planta aromàtica i medicinal.

Jardins Grèvol S.L. también innova amb projectes de jardins alternatius radicalment oposades als jardins estereotipats, amb materials poc convencionals, definits per les noves tecnologies i nous mètodes de treball. Amb 50 anys en el sector, amb personal especialitzat i experiència tant en projectes com execució dels treballs i posterior manteniment, podem oferir garanties d’èxit i total satisfacció per al client, no sols en l’execució sinó también en què s’espera d’aquest jardí en el futur, sense sorpreses de manteniments excessius o evolucions inesperades per falta d’un bon estudi previ. Un jardí és una escultura viva que evoluciona amb el propietari i creix amb ell.

Jardins Grèvol S.L. también té com a prioritari sobre els projectes fer propostes mediambientalment sostenibles.