Empresa

Jardins Grèvol, SL
c.Montsià nº 81 – Pol. Indus.  Can Carner
08211 – Castellar del Vallès
Barcelona
Telf: 93 715 88 94
grevol@grevol.com

Per contactar amb nosaltres poden cumplimentar el següent formulari.

Jardins Grèvol SL, està orientada fonamentalment en la construcció i manteniment de parcs i jardins, tant d’àmbit privat com públic.

Darrere de Jardins Grèvol SL, s’hi agrupa l’experiència d’un equip de professionals, amb més de 30 anys de dedicació en el sector de la jardineria. Treballem per oferir als nostres clients, el servei més professional i la millor relació qualitat-preu.

La confiança que ens han demostrat els nostres clients, avala que la projecció del nostre treball sigui satisfer les seves necessitats de servei, amb qualitat, experiència i seriositat.

El nostre personal està en constant evolució i continuament s’està formant professionalment per estar en tot moment en primera línia, tant a nivell tecnològic com de coneixements.

BREU HISTÒRIA DE JARDINS GRÈVOL SL

L’empresa de jardineria Jardins Grèvol SL, va ser fundada l’any 1972 a la ciutat de Sabadell.

L’inici de Jardins Grèvol SL, es va orientar fonamentalment en la construcció i manteniment de parcs i jardins tant d’àmbit privat (particulars i empreses) com públic.

L’evolució de l’empresa s’ha anat diversificant i adaptant-se als nous requeriments dels nostres clients i necessitats del moment. En el nostre procés tanquem completament el cercle constructiu del jardí. Desenvolupem el projecte, executem l’obra i fem el manteniment. Dins dels nostres treballs portem a terme treballs de plantació de gespes (naturals i artificials), construcció de rocalles, plantacions d’arbres i plantes, construcció de pèrgoles, gelosies, tarimes de fusta, regs automàtics, petites obres civils, il•luminació, estanys, podes i tales de risc, tractaments fitosanitaris etc.