Empresa

Jardins Grèvol S.L.

C/del Montsià 81 (Pol. Ind. Can Carner), 08211 Castellar del Vallès (Barcelona), Espanya

Telf: 93 715 88 94
grevol@grevol.com

Per contactar amb nosaltres poden omplenar el següent formulari.


QUI SOM


L’empresa de jardinería Jardins Grèvol S.L. va ser fundada el 1972 a la ciutat de Sabadell. Sempre ha estat una empresa familiar.

Darrere de Jardins Grèvol S.L., s’agrupa l’experiència d’un equip de professionals amb 50 anys de dedicació al sector de la jardineria. Treballem per oferir als nostres clients el servei més professional i la millor relació qualitat-preu.

El factor humà és bàsic per a una òptima execució dels treballs de jardineria. El nostre personal està en constant evolució i contínuament s’està formant professionalment per estar en tot moment en primera línia, tant a nivell tecnològic com de coneixements en jardineria i medi ambient.

La confiança que ens han demostrat els nostres nombrosos clients avala la projecció de l’empresa.


QUÈ FEM


Jardins Grèvol S.L., està orientada fonamentalment a construcció i manteniment de parcs i jardins, tant d’àmbit privat com públic.

L’evolució de l’empresa s’ha anat diversificant i adaptant als nous requeriments dels nostres clients i necessitats del moment. En el nostre procés tanquem completament el cercle constructiu del jardí: desenvolupem el projecte, executem l’obra i fem el manteniment.

Dins del nostre sector duem a terme treballs de plantació de gespes (naturals i artificials), construcció de rocalles, plantacions d’arbres i plantes, construcció de pèrgoles, gelosies, tarimes de fusta, regs automàtics, petites obres civils, il·luminació, estanys, podes i tales de risc, tractaments fitosanitaris, etc.